10 Mart 2020 Salı

Onaylı Çeviri Bürosu Hizmet Çeşitleri Nelerdir

İnternet üzerinden irtibata geçilebilen onaylı çeviri bürosu vasıtası ile hem hızlı hem de nitelikli hizmet almak mümkündür. 2020 yılı itibariyle hem kaliteli hem de zamanında teslim edilecek çeviriler almak her zaman kolay olmamaktadır. Ancak onaylı çeviri bürosu hizmetleri sayesinde çok yönlü hizmet almak ve uygun fiyat garantisinden faydalanmak mümkündür.

 Fiyat Alma Seçenekleri

 Online platformların ana sayfasında ''fiyat al'' seçeneğine tıklayan müşteriler tüm kampanyalardan ve indirim fırsatlarından anında faydalanabilirler. İlk etapta çevirisi yapılacak olan belge seçilmelidir. Bu belge dört ayrı formatta olabilir. Sistem her formatı kabul edip anında işleme koymaktadır. Word ve Excel dışında çevrilmesi talep edilen metinler Txt ve Pdf olarak da uzman çevirmenlere gönderilebiliyor. Elinde başka türlü bir dosya bulunan kişi ise iletişim departmanı ile irtibata geçerek elinde metni ulaştırabilir.

 Sayfa konusunda ise herhangi bir sınırlama yok. Çevrilecek olan metin tek sayfa da olabilir yüz sayfa da. Bu, sadece ücreti etkileyen bir unsurdur. En uygun fiyat garantisi ve onaylı çeviri bürosu sayesinde artık en zor metinler bile sadece birkaç gün içerisinde istenilen dile çevrilebilir.

 Çeviri Dillerinde Seçenekler

 Günümüzde çevrilmesi en çok istenen dillerin başında İngilizce geliyor. Hem evrensel bir dil olması hem de birçok şirkette ana dil olarak İngilizcenin tercih edilmesi bunda etkili olmaktadır. Ancak çeviri bürosunun sunduğu hizmetler sadece Türkçenin İngilizceye ya da İngilizcenin Türkçe çevrilmesinden ibaret değildir. Bunun dışında Almanca, İtalyanca, Fransızca gibi revaçta olan Avrupa dillerinin çevirisi de profesyonel bazda ve çok büyük bir dikkatle yapılıyor.

 Aynı zamanda Lehçe, Felemenkçe, Rusça ve Boşnakça gibi alternatif dünya dillerinin çevirisi de Türkçeye yapılabiliyor. Çeviri bürosunda her dilin yetkinliğini kazanmış, alanında uzman ve deneyimli çevirmenler çalışmaktadır. Ek Seçenekler arasında Bulgarca, Azerice, Afganca ve Korece de yer alıyor.

 Konusuna Göre Çeviri Seçenekleri

 Mevcut hizmet seçenekleri arasında sadece dillere değil konulara göre çeviri hizmetleri de sunuluyor. Örneğin yeni açılmış bir web sitesi için çeviri metinlere mi ihtiyaç var? Bu bürolar ile iletişime geçilerek bu yönde metin çevirisi talep edilebilir. Teknoloji ile ilgili yaşanan son gelişmeler, ürün tanıtımları ve aplikasyon uyarlamalarına dair yeni ve güncel çeviriler de mevcut seçeneklerde yer alıyor.

 Sözlü ve akademik çeviriler için de aynı büroların yetkilileri ile görüşme gerçekleştirilebilir. Özellikle akademik metinlerin çevirileri diğer metinlere oranla çok daha grifit ve karışık bir yapıya sahiptir. Ancak profesyonel çevirmenler tıbbi ve hukuki çevirilerde olduğu gibi bu çevirilerde de yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlayacak oranda çeviriler yapıyor. Konularına göre çevirilerde diğer seçenekler teknik ve genel matbu çeviriler olarak ikiye ayrılıyor.

 İllere göre çeviriler de ayrı bir kategoride müşterilerin tercihine sunuluyor. Türkiye'nin 81 ilini kapsayan hizmetler hızlı, kaliteli ve her cebe uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder