20 Ekim 2019 Pazar

RİFFEL


Çevrenizi temizlemeye karar verdiyseniz, yeni Tornado riffel elektrik süpürgesi yardımcı olacaktır.
Yüksek kaliteli, hafif veya sıkı çalışma için en iyi seçim, sizin yerinize temizlik yapacak akıllı elektrik süpürgesidir. Riffel'in yeni ürünü, yüksek çekme gücüyle 420V motor elektrik süpürgesi, bir kasırga kadar hızlıdır. 2200V enerjisi ile, endüstri alanında lider konumunda çekme gücüne sahip olarak tüm zemin tiplerinin eksiksiz bir temizliğini garanti eder. 
Tornado, estetik görünüm ve konforu en üst düzeye çıkararak temizlik duygusunu bir sonraki seviyeye kadar götürür.
Riffel Android TV ile eğlence artık sizin için.

TV seyretmenin akıllı yolu ile tanışın.

Android TV ile en sevdiğiniz içerik, her zaman ön planda. Peşpeşe seyrdeceğiniz yeni bir dizi arıyorsanız ya da kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, istediğiniz her şeyi istediğiniz zaman  elde edebileceksiniz.

Riffel Android TV ile, sevdiğiniz cihazdaki resimleri, videoları, müzik ve diğer içerikleri TV'nize kolayca aktarabilirsiniz.

En yeni çevrimiçi filmler, oyunlar, müzik ve televizyon - hepsi burada - parmaklarınızın tam ucunda. Riffel Android TV ile tamamen yeni bir yöntemle sınırsız eğlencenin tadını çıkarın.
Riffel Blizzard elektrik süpürgesine güvenin.

Yeni Blizzard elektrik süpürgesi, güçlü bir temizleme verimliliği sağlamak için hava akışıyla  optimize edilmiş hava kılavuzları ve zemin süpürge başlığı ile çalışır. En az torbalı eski elektrik süpürgeleri kadar çekme kapasitesine sahip torbasız elektrik süpürgelerinin ana avantajı, daha fazla torbaya ihtiyaç duymaması nedeniyle kullanım maliyetine tasarruf edilmesidir. Torbalı elektrik süpürgesinden daha kolay ve çabuk boşaltılabilir. Evde, toz keneleri ve kedi alerjenini büyük ölçüde azaltan antibakteriyel koruma ile alerjisi olan kişiler için iyi gelir.


Marka İmajı     
Riffel, eşsiz derecede akıllı, kullanımı kolay ve garantili yüksek kaliteli ürünler üreten bir markadır. Bu marka imajı, sadece Riffel ile ilgili lider bir elektronik teknoloji üreticisi değil, aynı zamanda ürünleri ile insanın yaşam durumunu iyileştirmeye çalışan bir şirket olarak toplu izlenim oluşturacaktır. Riffel ürünleri, yaşamınızı kolaylaştırırken bir yandan da akıllı özellikleri, sezgisel işlevselliği ve yüksek verimliliği ile yaşam kalitenizi arttıracaktır. Riffeli'i seçerken kendinizi de memnun etmiş olursunuz. Doğru seçim yaptığınızdan emin olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder