20 Ekim 2019 Pazar

RİFFEL HAKKINDA

Marka İmajı   
Riffel, eşsiz derecede akıllı, kullanımı kolay ve garantili yüksek kaliteli ürünler üreten bir markadır. Bu marka imajı, sadece Riffel ile ilgili lider bir elektronik teknoloji üreticisi değil, aynı zamanda ürünleri ile insanın yaşam durumunu iyileştirmeye çalışan bir şirket olarak toplu izlenim oluşturacaktır. Riffel ürünleri, yaşamınızı kolaylaştırırken bir yandan da akıllı özellikleri, sezgisel işlevselliği ve yüksek verimliliği ile yaşam kalitenizi arttıracaktır. Riffeli'i seçerken kendinizi de memnun etmiş olursunuz. Doğru seçim yaptığınızdan emin olacaksınız.

Marka Kalitesi
Riffel beyaz eşyaları ve elektronik ürünleri, güvenilirlik ve tüketici rahatlığı bakımından yüksek kalite standartlarına göre üretilmektedir. Riffel'in çok çeşitli ekipman yelpazesinin tek ortak özelliği, yüksek kalite. Konseptden üretime ve daha sonra zincirin her bir halkasında ciddi kontrollerin bir sonucudur. Montaj plakası veya vidaları - Riffel Televizyonu ve RiffelEkipmanlarının her bileşeni ve kısmının uyumluluğu kanıtlanmalıdır. Ekipmanlarımız, yıllarca yüksek standart düzeyinde verim sağlamak için tasarlanmakta, test edilmekte ve üretilmektedir. Bir elektrikli süpürge veya klima aradığınıza bakılmaksızın Riffel, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir kalite teklif eder.

Güvenilirlik ve tüketici rahatlığı için Alman kalite standartlarımızın yanı sıra yenilikçilik kriterlerimiz karşılanmalıdır. Bir ürün, tüm bu gereksinimleri karşıladığında, yaşamınızı kolaylaştıracak ürünü sağlamış olduğumuzu anlıyoruz.

Mutfak ekipmanlarından televizyonlara, yemek yapmak ve temizlikten dinlenmeye ürünlerimizin işlevlerine, dayanıklı tasarımına ve yüksek kalitesine güvenebilirsiniz. Bu yüzden, en yüksek standartları karşılayan modern Riffel tüketici elektroniği, küçük ve büyük ev aletlerini  geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yüzden araştırma, düşünme ve yeniden keşfetmeyi  asla bırakmıyoruz. Bunları yaparken evinizi ve yaşamınızı daha da iyileştimek için güvenilir ve kaliteli ekipman temin etmenizi düşünüyoruz.

Daha dolu bir yaşam için eksiksiz bir ürün.
Riffel olarak, her şeyi daha iyi olması için değiştirebileceğimize inanıyoruz. Bununla, sadece ürettiğimiz ekipmanları değil, aynı zamanda sağlanan yaşam kalitesi de kastedilir. Ürünlerimizin tamamı, günlük yaşamınızın herhangi bir bölümünü kolaylaştırmak için üretilmiştir. Ev yaşamınızı iyi bir yaşama dönüştürmeye yardımcı olabilmemizin gururunu yaşıyoruz. Mutfaktan oturma odasına, yemek pişirmekten temizliğe kadar, Riffel ürünlerinin gelişmiş işlevselliği ve yüksek alitesini garanti ediyoruz. Ürünlerimizin her biri günlük yaşamınızı kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için tasarlanmıştır. Ana amacımız, hayatınızın en önemli tedarikçisi olmak. Güvenilirlik ve yüksek Alman kalite standartlarına göre üretilen Riffel ürünleri, sorunları çözmek için tasarlanmıştır.
Riffel, en yüksek enerji tasarrufu standartlarına sahip yüksek kaliteli ürünler tasarlamaktadır. Bu, insan konforunu sınırlamayan çevre dostu teknolojiler üretmeyi bir sorumluluk olarak gördüğümüz anlamına gelir. Enerji ve su tüketimini en aza indiren, en yüksek enerji tasarrufu standartlarını karşılayan yüksek kaliteli ürünler tasarlayarak bunu dengellemiş oluyoruz.
Ev ekipmanlarında doğru seçim, enerji tüketimini azaltmanın önemli bir parçasıdır. Uygun enerji tasarrufu yapacak teknolojiler, çevreye yönelik etkinizi kontrol etmenize yardımcı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder