15 Ekim 2019 Salı

Bioenerji İle Tedavi


İnsan vücudu enerjidir. Enerji içimizden geçer. İnsan vücudu da göremediğimiz bir enerji alanıyla çevrilidir. Buna biyoalan diyoruz. Bu bizim geliştirdiğimiz bir enerjidir. Bu enerji bizim savunmamız, bağışıklık sistemimizdir ve tüm sağlık ve refah bilgilerini en yüksek potansiyele sahiptir. Hastalık veya anormal bir ortama adapte olan vücut tüm bunları biyoalan ile sağlar. Gebze bioenerji ile tedavi yöntemiyle uzmanlar, vücudunuzun sağlığı hakkında sizi bilgilendirir ve yönlendirmek için fiziksel rehberlik ederek sağlığınızı destekler. Bu, iyileşmek için kolay, basit, acısız ve eğlenceli bir yöntemdir.
  Bioenerji Neyi İyileştirir?
  Her şey! Tümörler, kanser, uzun süreli virüsler gibi korkutucu şeyler için mükemmel sonuçlar sağlanır. Darıca bioenerji ile tedavi yöntemi depresyon, uykusuzluk, felç, kalp krizi, diyabet ve çok daha fazlası ile yardımcı olur. Bioenerji tedavisi yaklaşık dört gün sürer. Daha sonra yaklaşık on beş gün beklenir ve yeni bir tedavi alınır. Bazı rahatsızlıkların iyileşmesi diğerlerinden daha uzun sürer. Sorununuz ne kadar uzun olursa, iyileşmesi o kadar uzun sürer. Örneğin on beş yıl süren bir sorun, 1.5 yıl boyunca tedavi edilebilir. Bunun için kesin bir tedavi süresi yoktur.
  Sağlığını Korumak İsteyenlere
  Bioenerji, genel refahınızı desteklemenin harika bir yoludur. Sağlığınızı korumak için salacağınız tedaviler size sorun yaşamadan kalıcı bir sağlık verir. Eğer bir sporcuysanız ve performansınızı artırmak istiyorsanız, bir etkinlikten önceki Çayırova bioenerji ile tedavi alarak sakin, odaklanmış ve sağlık dolu olabilirsiniz. İçimizde yatan ve etrafımızı çevreleyen yaşamsal güç alanları, akarsuları ve merkezleri ile çalışmanın birçok yolunu uygulayabilirsiniz. Bioenerji teknikleri hafif dokunuşlu ve dokunuşsuz yöntemlerle size sağlığınızı geri verir.
  Bioenerji Tedavisinin Aşamaları
  İlk tarama, enerjisel tükenme veya fazlalık alanlarınızın bulunmasını sağlayacaktır. Auranızın iç katmanı, hafif, süpürme hareketleriyle hafifçe temizlenir. Solunum, ses ve çeşitli elektronik cihazlar tükenme alanlarını doldurmak ve enerjisel tıkanıklığı gidermek için kullanılır. Çakralar çeşitli tekniklerle dengeye teşvik edilir. İzmit bioenerji ile tedavi yöntemi sağlığın fiziksel ve enerjik yönleri için birçok fayda ile hücre yenilenmesini ve onarımını sağlar. Bioenerji ağrıyı hafifletebilir veya azaltabilir, şişliği azaltabilir ve cildi iyileştirebilir. Bu tedavi yönteminde kullanılan çok frekanslı darbeli bir elektromanyetik alan vücudun iyileşme süreçlerine klinik olarak kanıtlanmış bir destek sağlayarak her hücreyi şarj eder. Ayrı ayrı tasarlanmış dalga formları, tüm vücut sistemlerine nüfuz eder ve onları geri yükler; sağlık bakımı, spor performansı ve hastalıktan kurtarma için en uygun desteği yaratır.
Bioenerjinin Sağladığı Faydalar
  Bioenerjinin sağladığı faydalar saymakla bitmez. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan enerji merkezleri ile tedavi olarak sağlıklı bir yaşama kavuşabilirsiniz. Tuzla bioenerji ile tedavi yöntemi birçok avantaj sunar. Bunlardan bazıları şunlardır; bağışıklık sistemini güçlendirir, sinir sistemini rahatlatır, solunumu geliştirir, kemik yoğunluğunu arttırır, vitamin ve mineral emilimini arttırır, başka tedavi yöntemleriyle birleştirilebilir veya tek başına bir tedavi olarak deneyimlenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder