26 Şubat 2020 Çarşamba

Tercüme Bürolarında yapılan İşlemler


Tercüme büroları; tıbbi dokümantasyon, klinik araştırmalar ve hasta onay formları, ilaçlar, biyokimya, veterinerlik, günlük konuşma dili ve resmi yazışmalar gibi her alanda çeviride bulunabilir. Şirket belgeleri, iş sözleşmeleri, ana sözleşme ve kuruluş sözleşmeleri, kayıt belgeleri, birleşme, devralmalar, misyon beyanları, kurumsal yönetim, çalışan anketleri, uluslararası ticaret, yatırımcı ilişkileri, bankacılık, muhasebe, denetim, vergilendirme, yatırım ve yatırım fonları, pazarlama ve reklamcılık gibi her sektörde varlığını sürdürürler. Tercüme bürolarında aynı zamanda yönetmelikler, raporlar, yasal direktifler, görüşler ve değerlendirmeler farklı dillerden Türkçeye çevrilir.
  Hukuki Belgelerin Çevrilmesi
  Hukuk ve yasal belgeler, yeminli tercümeler, iddianameler, beyanlar, mahkeme transkriptleri, kararlar, sertifikalar, patentler gibi pek çok alanda çeviri yapan çeviri büroları aynı zamanda online olarak hizmet verebilir.
  Tercüme bürosuna danışan kişi online olarak çeviri yaptırmak istediğinde tercüme bürosuna belgelerini taratarak gönderebilir. Çeviri gecikmeden danışan için yapılır. Çeviri yeminli tercümanın mührünü, imzasını ve beyanını taşır; daha sonra belgelerin bir kopyası çeviriye eklenir. Tercümeniz yeminli tercüme yönergelerine uygun olarak yapılır.
  Posta ile Ücretsiz Teslimat
  Online çeviri bürolarını tercih edenler, çevirileri basılı olarak talep edebilir. Birçok tercüme bürosu normal posta ile ücretsiz teslimat hizmeti sunar. Aynı zamanda e-posta yoluyla dijital kopya da verilir. Tercümenin bir sonraki iş gününe ulaşacağından emin olmak isteyenler, ekspres teslimat seçeneğini tercih edebilir.
  Ekspres teslimat için ek bir ücret ödemek gerekebilir. Farklı bir dilden Türkçeye yapılan çeviriler için her zaman yeminli tercüman olması gerekmez. Farklı bir dilden Türkçeye kendiniz için tercüme edilmiş bir şey isteyebilirsiniz. Bu bir web sitesi, blog, broşür veya hatta bir aşk mektubu olabilir. Bu gibi durumlarda tercüme bürosu seçerken yeminli tercüman seçmek zorunda kalmazsınız. Bu da çeviri maliyetini düşüren bir etkendir.
  Hızlı Çeviri Hizmeti
  Tercüme büroları, tercümeleri günlük olarak düzenli bir şekilde yaptığı için hızlı bir çeviri ağına sahiptir. Kapsamlı bir çevirmen ekibine sahip olan çeviri merkezlerindeki ekip çok geniş ve çeşitli olduğundan, çevirinizi hızlı ve rekabetçi bir fiyatla gerçekleştirebilirler.
  0 memnuniyet garantisi ile hizmet veren çeviri bürolarında tercümanınızı çevrilmesini istediğiniz belgenin niteliğine bakarak dikkatli bir şekilde seçildiğinden, tamamen doğru bir çeviri olacağından emin olabilirsiniz. Tercüme bürolarında tüm çevirmenler lisans düzeyinde veya daha yüksek seviyede çeviri mezunudur. Her tür profesyonel terminoloji için Türkçe çevirmen bulunur. Her metin benzersizdir, bu nedenle her çeviride yer alan metin türüne bakılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder