25 Şubat 2020 Salı

Firma Rehberlerinde En Yeni Seçenekler

İlan Verme Seçenekleri ve Faydaları
            Kullanıcılar online ortamlarda firma ekle seçeneğini değerlendirebilirler. Çok daha fazla müşteriye seslenmek için firma rehberi 7 / 24 hizmet vermektedir. Bunun için tek yapılması gereken üye olmak ve kayıt formu doldurmaktır. Ancak üye olmadan da firma ekleme seçenekleri şirketlere sunuluyor. Kullanımı oldukça kolay olan bu uygulamaların getirisi de oldukça yüksek olmaktadır. Her sektör için ayrı bir değerlendirme ve liste formu sitenin ana sayfasında bulunmaktadır.
  Firma Ekleme Seçeneklerinde Sektörler
            Liste alfabetik bir sırada, yukarıdan aşağı uzanıyor. A harfindeki sektörler sırasıyla alışveriş merkezleri, alüminyum yan sanayi ve de ambalaj sanayidir. Firmasını ekleyen şirket yetkilileri aynı gün içerisinde listede isim ve iletişim bilgilerini bulabilir. Birçok farklı sektöre çok yönlü bir şekilde hizmet arz edilmektedir. Diğer sektör seçenekleri arasında bilgisayar, bilişim, denizcilik ve de eğitim ile danışmanlık gibi sektörler yer alıyor. Üyeler türkiye firma rehberi kapsamında sektörler arasında tercih yapabilir. Aynı zamanda elektrik - elektronik ve endüstriyel gibi geniş kapsamda hizmet veren firmaların isimleri de bu listede bulunuyor.
            Hem şirketlere hem de kişilere özel sunulan hizmetler piyasa içerisinde aranılmayı kolaylaştırmaktadır. Üstelik sektör seçenekleri bununla sınırlı değil. Ek olarak turizm, tatil sektöründe hizmet veren otel ve pansiyonlar da bu listeye kendilerini ekleyebilir. Otomotiv sanayisinde yer alan tüm galeriler, ikinci elciler ve araç bakım firmaları için de ek seçenekler bulunmaktadır. Satılabilecek diğer sektörler içerisinde inşaat ve malzeme firmaları da mevcuttur. Kullanıcılar bu alanlara girerek aradıkları firmaların tam listesini bulabilirler. Tekstil sanayi dışında, giyim mağazaları, reklam ajansları, makine - kimya fabrikaları da firma seç ve ekle ayrıcalıklarından faydalanabilir.
  Firma Seçme Hizmetleri
            Sitelerin ana sayfasında yer alan arama kutuları bu alanda aktif olarak kullanılabilir. Sadece anahtar kelime yazılarak ihtiyaç duyulan firmaların tam listesini bulmak mümkün. Anahtar kelime dışında liste numaraları yazarak aranan firmalar bulunabilir. Seçiniz kısmında ise üst üste dizilmiş seçenekler değerlendirilebilir. İlk iki seçenek sırasıyla firmalar ve ilanlar başlığı altında toplanmaktadır. Halihazırda kaydı bulunan firmalar ile buradan rahatlıkla iletişim kurulabilir. Aynı zamanda şirketlerin verdiği ilanlara doğrudan ulaşmak da ek seçenekler arasında yer alıyor. Arama kutusunda güncel etkinlikler de takip edilmektedir. Çok yönlü firma bul seçenekleri bunlarla sınırlı değil. Bunun dışında alım ve satım ihaleleri kapsamındaki araştırmalar da bu alandan yapılabilir.
  Üye Olma Seçenekleri ve Kayıt Formu
            Hizmetlerden daha hızlı bir şekilde faydalanmak için üye olmak gerekiyor. Bunun için ana sayfada yer alan form kısa bir sürede doldurulabilir. Ad- soy ad gibi temel kimlik bilgileri isteniyor. Aynı zamanda telefon numarası ve e-mail adresleri de gerekmektedir. Şirketlere özel iletişim bilgileri de aynı form üzerinden doldurulabilir. Seçilen şifre ile birlikte kayıt olunabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder